Follow Us On

Bereikbaar met een pendelbus

Omdat ons festivalterrein te ver vanaf een station ligt bieden wij de mogelijkheid om met een pendelbus van en naar station Hoogkarspel te reizen. Uiteraard kan je ook gewoon met de auto of de fiets komen.

Bedrijven borrel

Klik op de afbeelding om onze flyer te bekijken.

Pakket vanaf €25,- excl btw.

Toegang incl. 3 munten voor €25,- excl. btw. Extra opties zijn beschikbaar.

Scoor je ticket
0
Artiesten
800
Bezoekers
0
Bedrijven
0
Vrijwilligers

Meest gestelde vragen

Wil je meer weten?

Hiernaast vind je een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen. Als je zelf een vraag hebt die hier niet tussen staat dan kan je ons contacten via mail of onze social kanalen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag via onze Socials.

Hiernaast vind je een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen. Als je zelf een vraag hebt die hier niet tussen staat dan kan je ons contacten via mail of onze social kanalen.

Ik ben mijn ticket kwijt!

Je mag het terrein alleen betreden met een entreebewijs. Als je deze verloren bent dan kan je deze in je mail terug vinden door te zoeken naar “de zomerborrel” of naar “eventix”. Als je de ticket niet meer in je inbox kan vinden dan kunnen wij op basis van het mailadres waar het ticket mee is aangeschaft je ticket opnieuw toesturen. 

Is het een 18+ evenement?

Ja, als je nog geen 18 bent dan kan je het evenemententerrein niet betreden. Wij controleren bij twijfel aan de entree op legitimatie. Een passport, rijbewijs of ID kaart. Een kopie van een legitimatiebewijs is niet voldoende. 

Word er gefouilleerd?

De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Diegene die zich daar niet aan onderwerpt, kan de toegang geweigerd worden zonder teruggaaf van entreegelden.

Mag je eigen eten meenemen het terrein op?

Het is niet toegestaan eten of drinken mee te nemen het festivalterrein op. Op het festivalterrein is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar.

Zijn munten nog inwisselbaar?

Tijdens de Zomerborrel betaal je eten en drinken met consumptiemunten. De munten kunnen in tweeën worden gebroken zodat consumpties ook bijvoorbeeld 0,5 of 2,5 munten kunnen kosten.

Consumptiemunten kunnen worden terug gewisseld voor geld totdat de muntenkassa sluit om 00.30 uur.

Let op! Na afloop van het festival zijn de munten niet meer geldig en kunnen deze dus niet een volgend jaar weer worden gebruikt! Deze kan je ook niet gebruiken voor het Deine Festival dat een dag later op het zelfde terrein plaatsvind.

Zijn er kluisjes?

Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig om waardevolle spullen in te bewaren. Je kunt je kluisje uiteraard delen met je vrienden. Let op, vol = vol.

Is er een EHBO?

Bij felle zon wordt het meebrengen van zonnebrand aangeraden met een hoge factor. Drink genoeg water en zoek de schaduw op. Wees voorbereid op ieder type weer. Draag laagjes kleding en zorg voor regenkleding en goede schoenen. Paraplu’s zijn niet toegestaan, poncho’s wel. Mocht je gewond raken, vraag dan iemand van de bar of security naar de EHBO post. Daar kunnen ze je verder helpen. Tip: vergeet ook je pasje van de zorgverzekeraar niet mee te nemen.

Is er een oplaadstation voor mobiele telefoons op het festivalterrein?

Nee, vooralsnog is deze mogelijkheid er niet. Mocht hier, voor aanvang van het festival, nog verandering in komen zullen we dit op deze website laten weten.