Follow Us On

De Zomerborrel pakt dit jaar uit met 2 grote podiums.

Met twee podia genaamd De Feestfabriek & de EscalatieKROEG kun je als bezoeker alle kanten op!

Op het hoofdpodium kan de liefhebber van de Nederlandstalige muziek zijn lol op. Er kan namelijk luidkeels meegezongen worden op de nummers die Jeffrey Heesen ten gehoren brengt. Voor de echte Rolling Stones liefhebber hebben wij niemand minder dan Gimme Shelter weten te strikken, zij zullen jullie muzikaal mee terug nemen naar de 60s en 70s. In middag zal Bart Brandjes jullie meenemen op muzikale reis met zijn brede repertoire. Voor de echte ABBA fan doet ABBA Fever alle klassieke covers die ABBA destijds heeft uitgebracht. Ook kan je een uurtje lang gek op de nummers van Qmusic het foute uur(tje) die in een heel rap tempo zo veel mogelijk feestnummertjes voor jullie in elkaar zullen mixen. Niemand minder dan DJ SIGI zal deze dag swingend afsluiten :). De gastheer/spreekstalmeester van de dag is DJ Dolphin die tevens gedurende de gehele dag tussen de hoofdacts door het geheel muziekaal aan elkaar zal verbinden.

Podium 2 draagt de naam De EscalatieKROEG. Dit podium zal voor extra power zorgen. Op dit podium staat niemand minder dan Sjaak (bekend van de nummers; Trompetisto, Ik heb schijt en ‘Wat is er’). Uiteraard kan de organisator van Cube Festival die voornamelijk bekend is als dj Rob Lee niet ontbreken aan dit lijstje. De line up maken we compleet met toppers als Guilty DJ-team & Joey Commandeur!

Ons tweede podium zal worden gehost door het meest geliefdste/beruchtste dj duo van regio West-Friesland, namelijk De Escalatieploeg, de naam van het podium vindt daar dan ook enige gelijkenis in.

Ga voor je ticket naar dezomerborrel.nl/#tickets

Related Posts