Follow Us On

Wij presenteren de Line-up

๐Œ๐ž๐ญ ๐ญ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐๐ž ๐‹๐ข๐ง๐ž-๐ฎ๐ฉ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ De Zomerborrel 2023. We hebben ons uiterste best gedaan om voor een breed en regionaal publiek een gevarieerde groep met artiesten te programmeren.

De liefhebber van de Nederlandstalige muziek zal luidkeels meezingen op de nummers die Jeffrey Heesen ten gehoren brengt. Voor de echte Rolling Stones liefhebber hebben wij niemand minder dan ๐†๐ข๐ฆ๐ฆ๐ž ๐’๐ก๐ž๐ฅ๐ญ๐ž๐ซ weten te strikken, zij zullen jullie muzikaal mee terug nemen naar de 60s en 70s. Vanuit de jaren 70 neemt ๐€๐๐๐€ ๐…๐ž๐ฏ๐ž๐ซ jullie mee, door naar de jaren 80 met alle klassiekers die ABBA die tijd heeft uitgebracht. Tijdens de gezellige dag zal ook ๐-๐ฆ๐ฎ๐ฌ๐ข๐œ ๐…๐จ๐ฎ๐ญ๐ž ๐”๐ฎ๐ซ een uur lang de meest gezellige en foute plaatjes draaien zodat er lekker gedanst en nog meer meegezongen kan worden. Voor wat extra power komt niemand minder dan ๐’๐ฃ๐š๐š๐ค op z’n Trompetisto pompen. Uiteraard kan de organisator van Cube Festival die voornamelijk bekend is als dj Rob Lee niet ontbreken op dit lijstje. En de gastheer/spreekstalmeester van de dag is DJ Dolphin.

Ons tweede podium draagt de naam “gas op de lolly” en zal worden gehost door het meest geliefdste/beruchtste dj duo van regio West-Friesland, namelijk De Escalatieploeg. De namen van de dj’s op dit podium volgen nog.

De kaartverkoop is begonnen, de eerste 750 tickets โ‚ฌ19,50 kosten. Klik hier om een ticket te bemachtigen

Related Posts